Ons adres

Krijgelstraat 49
9260 Schellebelle (Wichelen)

Onderhoud van uw koeling

Projecten op maat
Ecologische koeltechnieken
Particulieren en bedrijven als klant

Wanneer was het laatste onderhoud van uw koeling? Het onderhouden van al uw apparatuur is van groot belang voor de functionaliteit hiervan. Het onderhoud van een grote frigo is cruciaal voor de levensduur, alsook om slijtage te beperken en eventueel zelfs te voorkomen. Daarom kiest u er het best voor om het onderhoud van uw koeling jaarlijks in te plannen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten!

Een dringende herstelling nodig?

Contacteer ons vandaag nog en wij schieten meteen te hulp!

De reden achter het onderhoud van uw koeling

Bij alle types koeltechnieken wilt u storingen graag vermijden. Kiest u er bewust voor om geen onderhoud te plannen voor uw grote frigo? Dan wordt u mogelijk geconfronteerd met een overconsumptie van energie. Tijdens een onderhoud van uw grote frigo kijken wij alle belangrijke componenten na zodat het apparaat weer feilloos functioneert. Heeft u een bedrijf op wielen en gebruikt u een koelwagen om uw goederen fris te houden? Een onderhoud voor een koelwagen is eveneens van essentie. Wederom staan onze technici hier paraat voor.

PARMENTIER KOELTECHNIEKEN4

Vertrouw op onze expertise in alles dat koel is

Wilt u naast een koelcel ook een industriële diepvries aanschaffen? Bij Koeltechniek Parmentier hebben we verscheidene soorten en dankzij onze expertise helpen we u de juiste kiezen. U kan probleemloos het onderhoud van uw grote frigo combineren met dat van uw diepvries. Wij specialiseren ons alsook in het installeren van professionele koelingen op maat. Zo vindt elk bedrijf zijn zin bij ons en zijn wij de geschikte partner voor verschillende sectoren. Weet u exact waar u naar op zoek bent? Laat dan een offerte opstellen door ons te contacteren via  admin@parmentierkoeltechniek.be. Of vul  ons contactformulier in en we contacteren u zo spoedig mogelijk.