Ons adres

Krijgelstraat 49
9260 Schellebelle (Wichelen)

Onderhoud van uw koelwagen

Projecten op maat
Ecologische koeltechnieken
Particulieren en bedrijven als klant

Is het onderhoud van uw koelwagen alweer een tijd geleden? Bij Parmentier Koeltechniek helpen we u graag verder met uw koelwagen tiptop in orde te houden. Zoals met alle koeltechnieken is het van groot belang regelmatig een onderhoud in te plannen, dat geldt uiteraard ook voor uw koelwagen. Regelmatige onderhouden sporen slijtage vroegtijdig op, eventueel is de slijtage zelfs verholpen dankzij een onderhoud. Wij helpen u graag zo lang mogelijk genieten van uw koelwagen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten!

Een dringende herstelling nodig?

Contacteer ons vandaag nog en wij schieten meteen te hulp!

Maak van het onderhoud van uw koelwagen een prioriteit

Vermijd grote werken die vaak ook in een grote som resulteren door een jaarlijks onderhoud in te plannen voor uw koelwagen. Tijdens het onderhoud kijken we alle vloeistoffen na en vullen we deze bij waar nodig. Dan kan u opnieuw genieten van een koelwagen die perfect functioneert. Het kan uiteraard ook altijd dat u geen koelwagen heeft maar dat u verlangt naar een grotere ruimte om uw voeding en drank koel te houden. Wist u dat wij ook frigo kamers installeren? Dankzij een inloopfrigo hebt u nooit meer te weinig plek om dingen koel te bewaren. U beschikt over een keuze van verscheidene groottes, zodat iedereen iets vindt naar wens.

PARMENTIER KOELTECHNIEKEN4

Huur een koelwagen bij ons

Heeft u er zelf geen maar wenst u een koelwagen te huren voor een speciale gelegenheid? Ook daar helpen we u graag mee verder. Denk maar aan een groot familiefeest of een bedrijfsbarbecue. Hier komen koelwagens nagenoeg altijd van pas. Zo’n wagen houdt grote hoeveelheden aan drank of eten koel, dus zo is het voor iedereen à volonté genieten. Beschikt u als bedrijf nog niet over een airco unit en zijn de zomers net iets te warm terwijl de winters te fris zijn? Opteer dan voor een installatie van een airco en werk in alle comfort verder. Wenst u een onderhoud voor andere koeltechnieken, naast uw koelwagen, zoals een airco unit? Contacteer ons gerust door een e-mail te sturen naar admin@parmentierkoeltechniek.be of bel naar +32 475 91 47 01.