Ons adres

Krijgelstraat 49
9260 Schellebelle (Wichelen)

Koeltechnieken

Projecten op maat
Ecologische koeltechnieken
Particulieren en bedrijven als klant

Bij onze onderneming beschikken we over verschillende koeltechnieken. Denk hierbij aan industriële diepvriezen, airco en warmtepompen. Bent u een bedrijf dat op zoek is naar professionele koelingen op maat of heeft u iemand nodig die u kan bijstaan in het installeren van een aircosysteem? Zoals de naam zegt, staat Koeltechnieken Parmentier in heel België daar klaar voor. Naast plaatsingen en installaties kunt u bij ons ook terecht voor allerhande onderhouden. We staan paraat voor zowel particulieren als bedrijven.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten!

Een dringende herstelling nodig?

Contacteer ons vandaag nog en wij schieten meteen te hulp!

Welke koeltechnieken komen voor u van pas?

Zoals vermeld, beschikken we over een ruim aanbod aan koeltechnieken. Voor bedrijven in de horeca, supermarkten of zelfs farmaceutica is het interessant om te weten da wij verschillende groottes aanbieden in. Denk aan professionele vriesinstallaties zoals een industriële diepvries en professionele koelingen: frigokamers of koelcellen. Bent u op zoek naar een minder permanente installatie? Huur een koelwagen voor speciale gelegenheden Natuurlijk zijn deze koeltechnieken ook interessant voor particulieren die thuis meer koelruimte nodig hebben.

PARMENTIER KOELTECHNIEKEN4

Investeer in uw koeltechnieken

Voor bedrijven is airco een enorme aanwinst, alsook voor particulieren. Het behoudt een aangenaam klimaat tijdens warme zomerdagen en kille wintermaanden. Een goede luchtkwaliteit verhoogt de productiviteit en verlaagt kwaaltjes zoals hoofdpijn of misselijkheid die vaak voorkomen tijdens bedrukkend warme dagen. Kiest u liever voor een milieubewuste manier om uw woning of bedrijf te verwarmen? Neem dan een kijkje naar de mogelijkheid om een warmtepomp te laten plaatsen. Qua onkosten ligt een warmtepompboiler lager dan traditionele verwarming. Zo ziet u maar dat de opties bij Koeltechnieken Parmentier eindeloos zijn. U kunt op onze website onze realisaties al eens bekijken om eventueel wat inspiratie op te doen. Heeft u nog bijkomende vragen? Contacteer ons gerust door een e-mail te sturen naar admin@parmentierkoeltechniek.be of telefonisch op +32 475 91 47 01