Ons adres

Krijgelstraat 49
9260 Schellebelle (Wichelen)

Industriële diepvries

Projecten op maat
Ecologische koeltechnieken
Particulieren en bedrijven als klant

Heeft u nood aan een industriële diepvries of een industriële koeling? Bij ons kunt u terecht voor een industriële koeltechniek op maat. Misschien heeft u wel een bepaalde grootte nodig voor uw restaurant of de keuken in uw bedrijf. Bij Koeltechniek Parmentier helpen we u graag verder met de zoektocht naar uw industriële diepvries. Er zit ongetwijfeld een industriële koeling bij die voldoet aan uw wensen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten!

Een dringende herstelling nodig?

Contacteer ons vandaag nog en wij schieten meteen te hulp!

Investeer in een industriële diepvries

Bij Koeltechniek Parmentier staan we gekend voor een groot aanbod aan koeltechnieken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor professionele hulp, in Oost- en West-Vlaanderen voor particuliere klanten en heel België voor bedrijven.
Een industriële diepvries is ideaal om grote hoeveelheden aan voeding diepgevroren te bewaren voor toekomstige consumptie. Behoud dankzij de industriële koeltechniek op maat de versheid en smaak van de producten. Hanteert u een specifieke temperatuur voor uw producten? Stel via de thermosstaat zelf de temperatuur. Er zijn diverse sectoren waarin wij actief zijn. Enkele voorbeelden zijn supermarkten, fabrieken en verscheidene voedingswinkels.

PARMENTIER KOELTECHNIEKEN4

Een aanbod gevuld met verschillende soorten industriële koeling

Naast diepvriezen in verscheidene groottes bieden we ook andere opties aan in onze afdeling industriële koeling. Zo kunt u bij ons ook steeds terecht voor eender welke professionele koelingen op maat, dat houdt dus ook frigo kamers in. Wilt u uw industriële diepvries combineren met een inloopfrigo? Met deze combinatie creëert u het perfecte, allesomvattende pakket voor bedrijven. Natuurlijk stopt de service bij Koeltechniek Parmentier daar niet. Na de installatie kunt u op ons rekenen voor het onderhoud van uw koeling. We zorgen dat uw koeling feilloos blijft werken en dat u zorgeloos verder kan.

Kies voor een industriële koeltechniek op maat

Zoals eerder vermeld, bieden we een ruim aanbod aan koelsystemen aan, zoals bier- en wijnkoelers. Wist u dat we zelfs beschikken over industriële diepvries met milieuvriendelijke CO2-koeling? Dankzij kleinere leidingen en compressoren levert dat een hoger rendement op. Dat maakt uw investering het gegarandeerd helemaal waard. Zoekt u nog wat inspiratie of wilt u weten of ons bedrijf u voldoende van dienst kunnen zijn? Neem een kijkje naar onze realisaties en wie weet maken we uw leven binnenkort koeler. Naast een industriële koeling zijn wij ook gespecialiseerd in airco voor bedrijven. Zet het intern klimaat op de werkvloer op punt en geef uw personeel de kans om, ongeacht weer en wind, scherp te blijven. Contacteer Koeltechniek Parmentier door een e-mail te sturen naar admin@parmentierkoeltechniek.be of telefonisch op +32 475 91 47 01.