Info

Waarom voor Parmentier kiezen?

Welkom bij Parmentier Koeltechniek BVBA in Schellebelle! Bij ons vindt je jaren ervaring in industriële en commerciële koel- en vriesinstallaties voor ondernemingen en industrie. Wij zijn een leverancier van totaaloplossingen, waarbij onze koeltechnische know-how een garantie is dat we een oplossing op maat bieden voor elke speciale toepassing.

Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor de installatie van airconditioning- en ventilatiesystemen. Je hebt bij ons een grote keuze aan wand-, vloer en plafondmodellen of totaalsystemen op industrieel formaat.

Parmentier Koeltechniek is bestuurslid van de UBF, Unie der Belgische Frigoristen (koeltechnische verdelers en installateurs), en de ACA, de Air Conditioning Association (verdelers en installateurs van airconditioning). Beide zijn onderdeel van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Koude- en Luchtbehandeling: de beroepsvereniging die alle fabrikanten, invoerders, verdelers en installateurs van koeltechnisch en luchtbehandelingsmateriaal in België verenigt. Dankzij zijn lange ervaring bekleedt de zaakvoerder ook enkele bestuursposten in deze beroepsvereniging.

Maarten Parmentier is zelfwerkende zaakvoerder en staat met zijn team ook ter jouw beschikking voor onderhoud en reparaties aan uw installatie, zodat een blijvende goede werking ervan gegarandeerd is. Dat kan in de vorm van een eenmalige interventie, een periodiek onderhoudscontract of een 24/24 servicecontract.

Vraag vrijblijvend meer informatie over de service van Parmentier Koeltechniek!

Vragen?

Wij zijn jouw ervaren partner!

Sinds 1989 zijn wij trouw op post om jou te helpen met alle vragen rond koeling, ventilatie, verwarming, warmtepompen etc.

630

Blije klanten

800

jaren actief